top of page

Onze

Voorwaarden en beleid

Algemene voorwaarden

Op al onze activiteiten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. We verzoeken u vriendelijk om - voordat u zich abonneert op een van onze diensten of een product bij ons koopt - deze Algemene voorwaarden te lezen.

Betaalmethoden

• iDeal

Boekhandelaren

Boekhandelaren kunnen hun bestellingen rechtstreeks bij het Centraal Boekhuis plaatsen. Daarbij gelden de voor de branche gebruikelijke voorwaarden.

Klantenservice

De uitgaven van Iustitia Scripta  kunnen rechtstreeks bij de uitgever worden besteld, maar ook via de (online) boekhandel. U kunt de producten bestellen via het daarvoor ontwikkelde formulier of door de boekhandel van uw keuze te bezoeken en daar de bestelprocedure te volgen. Bij de rechtstreeks verzending van onze boeken vanuit de uitgeverij kan natuurlijk altijd iets verkeerd gaan. Meld het ons via het contactformulier en we zoeken dan naar een oplossing van het probleem. Indien u het boek via de (online) boekhandel heeft besteld, dan kunt u uw vraag stellen aan uw boekhandelaar.

Privacybeleid

Voor de uitvoering van bestellingen of abonnementen is het noodzakelijk om persoonsgegevens te vergaren, bewerken en op te slaan. Iustitia Scripta slaat alleen de strikt noodzakelijke persoonsgegevens op. Klik hier voor ons Privacybeleid.

Retouren en ruilen

Onze boeken worden nadat ze eenmaal zijn verpakt en verzonden, niet retour genomen en kunnen evenmin geruild worden. Boeken zijn kwetsbaar en hebben eenmaal uitgepakt gebruikssporen waardoor ze onverkoopbaar worden. Heef u per abuis het verkeerde boek besteld, en stuurt u ons per ommegaande een bericht via de Contactpagina, dan kunnen we uw bestelling nog annuleren. Raadpleeg ook onze Algemene voorwaarden.

Verzendbeleid

Bestellingen bij de uitgeverij worden zo spoedig mogelijk verzonden. Afhankelijk van het bestelmoment zal de bestelling binnen één tot drie werkdagen bij u worden bezorgd. Raadpleeg ook onze Algemene voorwaarden.

bottom of page